Rouhtetekonurmen asennus on varsin mielenkiintoista puuhaa, hien saa pintaan ihan vaan ajattelemalla, että miten päin on oikein päin?! Heh, homma rullaa omalla painollaan ja fiilis on korkealla! Jännä miten ei yhtään *ituta pyörittää työpäivän päätteeksi 250 kg rouhetekonurmirullaa pitkin hallin lattiaa. Suorastaan intopiukassa tekee hommia, kai se on se kun oikeasti mielekästä tekemistä ja kun lopputuloksen näkee niin vóila!!

Poijatkin pääsi testaamaan hallin alustaa, Pave veti heti hirmu kemmerrykset pitkin rouhetekonurmea! Muuten villitsivät vain keskenään pitkin hallia, eivätpä poijat tiedä mitä siellä niitä loppu viikosta odottaa! Homma jatkuu huomenna ja oikeastaan tämä ja ensi viikko on hallin osalta varsin kiireiset. Viimeiset hankinnat ja varustelut hoidellaan tämän viikon aikana ja ensi viikolla halliin pääsevät sen ensi asiakkaat aksaamaan!! Jey!

*muoks. Tänään vahvistui esteiden toimituspäivä ja aikataulu pitää!! Täällä hetkellä voimme siis jo vähän huokaista helpotuksesta! Mitä se olisikaan elämä ilman pientä jännitystä!?