Perjantai-illan huuma alkaa meillä Paavon agitreeneistä. Aiheena meillä oli täysi keppisuora, pussi + rengas + aita, sekä hieman mutkikkaampi ohjausharjoitus. Samaan aikaan treenasi pennut, joten me Paven kanssa keskityttiin kehän toisella laidalla keppeihin. Kepit menivät loistavasti, pieni vartalo-ohjaus aina kepin kylkeen niin Pave pujotteli oikein mallikkasti. Hyvä! Tätä on odotettu! Tosin Paven mielestä kepit ailkoi ketuttamaan kun niissä ei voi revitellä vaan vauhti on aika hidas, vielä.. Piti oikein vinkumalla valittaa. No menohalut helpotti kun päästiin tekemään radan pätkää. Kaiken kaikkiaan ok treenit, ohjausharjoitus oli kiva extra, tosin ehdittiin tekemään se vain kerran, koska piti taas liitää.

Sitten jatkettiin Väiskin toko treeneihin. Aiheena oli seuraaminen + käännökset, paikkamakuu, liikkeestä maahanmeno ja hyppy.

  • Seuraaminen + käännökset; seuraaminen ok, mutta hukkuu käännöksessä oikealle jonnekin taaksi ts. irtoaa kontaktista ja jää jälkeen. Käännöksiin lisää treeniä!
  • Paikkamakuu; välipalkkaamassa kävin ja pysyi hyvin maassa vaikka molemmilla puolilla oli koirakot. Välillä katseli toisia ohjaajia kun kävivät palkkaamassa omia koiriaan. Kuitenkin hyvä suoritus, pysyi nyt valppaana maassa ei alkanut haistelemaan tms.
  • Liikkeestä maahanmeno; Oltiin ainoa koirakko joka osasi tämän liikkeen ilman käsiapuja tms. Saatiin hyvää palautetta tästä liikkeestä. Pientä epävarmuutta oli vielä maahanmenossa ts. voisi olla nopeampi. Nopeita maahanmenoja treenitään siis lisää!
  • Hyppy; No jos kaikki muu meni ok, niin hyppy meni päin *ersettä. Irtosi kyllä, mutta jäi haahuilemaan niitä näitä esteen toiselle puolelle. Joko maassa oli jotakin über ihanaa tai vastaikkaisen seinän agiesteet oli hirmu kiinnostavia. Noh.. kaikessa ei voi aina onnistua..

Treenit oli hyvät ja ensi kerta onkin viimeinen. Ihan loppuun otettiin vielä luoksepäästävyys ja sekin meni ok. Väiski pysyi paikoillaan koko ajan, katsoi "tuomaria " mutta ei lähtenyt liikkeelle. Palasi kontaktiin kun "tuomari" käveli pois.