Sunnuntaina suunnattiin kera Eeva ja Gimma Ojankoon kentälle. Aamulla piti aikaseen lähteä, jottei ah niin ihana aurinko hyydyttäisi koko porukkaa. Treenattiin ohjausharjoituksena pakkovalssausta, jota treenattiin Pilvin treeneissä jo aikaisemminkin. Mukava oli tehdä, kun jo itse tiesi mitä pitäisi tehdä. Keppejä treenattiin ja Eeva kuvasikin meidän keppien tämän hetkisen tilanteen;


Kepit on siis melko ok, vieläkin on epävarmuutta esim. sisään menossa, mutta kun ohjauksessa on tarkkana, niin menee hyvin sisään. Kiitos Eevalle kuvaamisesta. Ollaan otettu aita - kepit yhdistelmää, se onnistuukin jo ihan hyvin ja jo pientä kulmaakin voi mukaan ottaa. Mukava huomata, että edistystä tapahtuu! Kulku kepeillä on vielä aika pomppuisaa, mutta selkeästi hakee katseellaan keppien suuntaisesti. Hiottavaa on vielä Paavon tekniikassa, mutta kyllä se sieltä tulee! Lisäksi otettiin kontaktit ja aita harjoitus.Video on tästäkin, mutta en saanut sitä vielä kopioitua tänne.

Väiskin kanssa mentiin myös ohjausharjoituksia, otettiin takaakiertoja ja valssauksia. Penska on kyllä hyvin motivoitunut tekemään agiliitoa, näyttää tykkäävän. Otettiin myös viiden kepin harjoitus, jossa aidat on aseteltu lähekkäin niin, että koiruus hyppää vain kerran aitojen välissä.

Maanantain Oreniuksen ryhmä jäi väliin, kun minun piti suunnistaa taas Tampereelle. Tänään aamulla koulutus alkoi jo seiskalta, ei hirmuisesti kiinnostanut ajatus lähteä aamulla viideltä ajamaan, joten menin Ilvekseen yöksi jo eilen. Tänään treenattiin kotipihalla, on ihan hurjan kuuma joten pojat on aika väsyneitä kun ulkona ollaan, joten treenit jätettiin iltaan. Molemmat oli hyvin motivoituneita ja yhteistyö sujui taas hyvin. Paven kanssa otettiin putkitreeni, jossa tällä hetkellä luoksetulo tökkii. Jää himmailemaan vähän matkan päähän, joten otettiin vaan liikkeelle lähtöjä ja palkkaus mun taakse vauhdista. Kummallista miten joku homma alkaa kusemaan aina välillä.. mutta eiköhän se tästä. Väiskillä huomenna taas HSKP:n treenit, katsotaan miten tämä helle vaikuttaa! Meikäläinen suuntaa huomenna Lohjalle, onneksi päivä alkaa jo aikaseen, joten pääsee jo iltapäivällä pois! Treenit kera Sanna ja Lemppa tiedossa! Kivaa!