Siinäpä se otsikossa tulikin!! Paavo siirtyi tänään Hyvinkäällä kisatuissa I-HAH:n kisoissa 2 luokkaan ja vieläpä olemalla B-radan ykkönen. Päivä alkoi kyllä niin huonosti kun olla ja voi, joten tämä kruunasi ja pelasti päivän täysin!

En nukkunut viime yönä juuri ollenkaan, joten aamulla herätyksen ja aamulenkin ja järkyttävän päänsäryn jälkeen puoli unessa annoin pojille ruoan. Niin molemmille!!! Tajusin vasta noin puolen tunnin päästä että hemmetti, annoinko minä Paavolle ruoan?!?!?!? Olin siis antanut Pavelle täyden aamuruoan agikisojen aamuna, noin 4 h ennen starttia... Se täydellä vatsalla kisaaminen kun ei ihmisestäkään tunnu hyvälle, niin entäs sitten koiralle? Normaalisti en anna ruokaa 8-12 h ennen kisaa, vain vettä noin 3 h ennen starttia.. No onneksi sillä nyt ei ollut suurta vaikutusta Paavoon. Tosin kepit oli yllättävän hitaat, olisiko sillä ollut mitään tekemistä ruokinnan kanssa, en tiedä.

Paavo teki puhtaan radan ja kepitkin oli täydelliset, vauhti oli niillä vähän mitä oli. Olin niin täpinöissäni (heh) luokkanoususta ja luokan voitosta, että unohdin kisakirjani kisapaikalle. En ottanut aikaa ylös, joten päivittelen sen tänne kun tulokset julkaistaan tuonne I-HAH:n sivuille. Tokihan kuvakin on herra P:stä otettava, onhan päivä sen verran hieno! Me ei siis jääty korkkaamaan 2-luokkaa, kisa olisi alkanut illalla seitsemän jälkeen ja oltiin paikalla jo aamupäivällä klo 11. Seuraavan kerran startataan sitten ensi keväänä kakkosissa, joten eikun treenimään! Ohessa rata.

* muoks. Paavon tulos 46,38 sek, -3,62 ja ratavirheet 0, SERT. http://www.ihah.net/kisat/101121_kisaB.html Näin jälkikäteen pari päivää mutusteltu kisaa, nopeutta olisi voinut olla enemmän radalla, muuten olen über tyytyväinen.