Tänä aurinkoisena sunnuntaina suunnattiin Ojankoon kentälle, oli luvassa privaatti treenit kera Sanna ja Wade. Tarkoituksena oli ottaa tehotreenit keppejä, koska tämä osa-alue on meillä vielä hieman hakusessa.

Aloitimme sellaiselta leveydeltä kujana, jonka tiesimme että molemmat koiruudet suorittavat helposti. Tästä lähdimme ensin kaventamaan kujan keskimmäisiä kappejä niin, että Paavo joutui jo oikeasti pujottelemaan. Onnistuneesti tuli kutsuttaessa, sivulta ohjattaessa oikaisi kapeimman välin. Otettiin onnistuneesti kutsumalla muutamia kertoja. Tästä jatketaan ensi viikolla tiistaina taas tehotreenejä.

Lopuksi otettiin radan pätkä, jossa koiruus oli saatava irtoamaan radalla jotta ohjaaja ehtisi oikeaan kohtaan radalla. Tämä onnistui mielestäni hyvin. Ekalla yrityksellä töppäsin oma ohjauksen kanssa niin, että Paavo jäi selän taakse ja oltiin siinä sitten solmussa. Toinen yritys ja rata mentiin vauhdilla ja puhtaasti läpi. Lopun A-esteen kontakti meni pitkäksi, mutta otettiin erikseen ja saatiin oikein. Ohjaajamme Tiina Janka ottikin radan pätkän videolle, katsotaan josko saisin sen tänne tässä lähiaikoina. Oli mukavata, hyvässä seurassa ja mahtava ilma niin mikäs sen parempaa Hymy. Tästä jatketaan treenejä, tiistaina onkin ohjatut treenit. Katsotaan mitkä ovat kuviot silloin!

Tässäpä linkki radan pätkään;

http://www.youtube.com/watch?v=6GoN1b6FOSA&NR=1

(Kuvaaja Tiina Janka)

Illan päätteksi kävimme vielä Sannan, Lempan ja Pipsan kanssa pitkällä lenkillä Kalajärvellä. Tarkoituksena oli vielä koiruudet uimaan Kalajärveen ja toki sinne asti pääsimmekin. Paavo löysi matkalla kaksi jänöä lymöstä ja sitten poikaa vietiin Huuto.. Niin, eihän se hyvää tee, mutta minkäs teet, Paavosta tulee korvaton ja AIVOTON silloin kun pääsee jäljelle, valitettavasti. Toki tämän(kin) kanssa on tehty paljon työtä, mutta vietti on todella kova. No loppujen lopuksi lenkki oli mukava, keli helli vielä illallakin ja sai turista ystävän kanssa mukavia.

Huomenna on taas maanantai, uusi viikko uudet kujeet!