Synttäripäiväänsä viettää tänään Herra P!! Onnea jo vähän charmantisti ehkä harmaantuneelle Paavolle!!

Herra P:lle tuli mittariin 4 vuotta täyteen. Järkkyä miten nopeaan aika on mennyt! Kyytiä sai uusi Örkki lelu. Lelulahjavalinta sattui nappiin, sillä tästä lelusta ei Herra P hevillä luovu. Koettiinpa ensimmäiset murinat jopa minua kohtaan, kun satuin Herra P:n ohittamaan tuossa takapihalla. Vähän katsoin kysyen, että mitä? Mutta sai synttärisankari pitää lelunsa, tosin piiloon se on laitettava välillä, koska tunteet näyttävät  näin merkkipäivänä kuumuvan hieman .

Niin ne vain vuodet vierivät. Paljon on yhdessä jo koettu ja toivottavasti on vielä monia vuosia yhteisiä vuosia jäljellä. Elo alkaa olemaan suhteellisen seesteistä ja suurimmista teini-iän jukuripäisyyksistä ollaan päästy eroon. Mukava kaveri Paavosta on muovautunut ja aletaan koulutuksellisestikin olemaan siellä missä halusinkin. Agin ja tokon osalta ollaan päästy vauhtiin ja kohti uusia haasteita mennään. Seuraava etappi lauantaina 7.8 tokokisat Lahdessa. IIIK!!

Loppuun vielä Väiskin mielipide lelun omistajasuhteista.. tosin tässä tilanteessa leikki loppui hetkeksi ja synttärisankari sai lelunsa takaisin hetken kuluttua.. pojat!