Tänään jatkettiin motivaatiotreenejä molempien kanssa. Ensin etsittiin sivupihan ruohopellolta makkaranpaloja ja JUMA kun poijjilla oli hubaa!!! Vein aina 2 makkaran palaa, toisen oikealle ja toisen vasemmalle n. 20 m päähän toisistaan. Pojat odottivat sen aikaa maassa n. 20 m päässä. Etsimään pääsi käskystä, kun olin ensin kulkenut poikien taakse n. 5 m matkan. Kyllä nenä kävi niin, että tuhinan kuuli kauas!! Aikas tehokasta aktivointia, oli nimittäin poijilta veto pois kun n. 10 hakua tehtiin. Leikkimistä ja hyvän mielen treenejä jatkettiin kentällä, lähinnä leikin muodossa. Paavon kanssa otin eilisen epäonnistumiset, paikkamakuun lopun, liikkeestä seisomisen ja hypyn. No problemos, kaikki toimi. Täytyykin kiinnittää huomiota tuohon käskyyn esim. hypyllä, että miten sen sanon kun liike sujuu, ehkäpä sieltä löytyy ratkaisu. Kuvapläjäyksessä mannekiinina taasen Väiskö thö longleg vemmelsääri.

On se vaan niin huoleton pöhkö tuo Väiski, ei sitä näytä muailma hirveemmin häiritsevän. Jos on lelu, elämä hymyilee eikä muuta tarvita

Seuraava startti on Paavon agilitykisat Helsingissä Purina Areenalla 12.7 eli ihan kohta . Tulin siihen tulokseen, että tänä kesänä mennään, varmisteltu on nyt ihan tarpeeksi. Paavo toimii agissa nyt hyvin, sillä on hyvä draivi ja ohjaukset kulkee, korkataan siis virallisesti nekin!