Viime vuoden lopun lonkkatuloksen myötä kaikenlainen harrastaminen on ollut meidän mökissä nyt tauolla.. jotenkin on ollut vaikeata suhtautua treenamiseen taas innolla, kun ei pysty tekemään sitä mistä itse ja koira eniten nauttii. Tokoiltu ollaan vähän "vasemmalla" kädellä niin, että jotakin pojat siitäkin lajista muistaa, tai sitten ei, heh. Kiirettä on piisannut varsinkin hallin osalta, mutta myös kaikenlaisen muunkin muutoksen. Halli pyörii omalla painollaan, mutta avaamiset ja sulkemiset alkavat vähitellen tuntua, siis todella tuntua. Väsynyt olen ja se näkyy nyt poikien kanssa touhuamisen osalta. Lenkit heitetään kuten ennenkin, mutta kaikki muu on jäänyt minimaaliselle tasolle. Pakko kyllä myöntää, että olen jo alkanut nauttia "tekemättömyydestä", hetken sen tajuaminen kesti, mutta parempi myöhään kun ei milloinkaan. Pojat nauttivat olostaan ja jahka kevät tästä etenee, eiköhän se treenikärpänenkin sieltä heräile. Tavoitteita en ole vielä poikien osalta tälle vuodelle asettanut, Väinön tokostartti tosin polttelee tuolla takaraivolla, mutta siitä sitten myöhemmin lisää. Paavon tilanne on tällä hetkellä ihan hyvä. Ei linkaa, välillä meno on köpöttelyä, mutta rimadyl on saatu hetkeksi jättää pois. Tosin mitään rankempaa ei olla tehtykään, lenkkeilty ja nautittu ulkoilmasta. Näillä on mentävä, minne asti, aika näyttää.

Väiski täyttää pyöräytti komiat 2 vuotta 15.3. tiistaina. Juhlakalu onkin miehistynyt viime aikoina ehkä hieman, joten uskaltauduin ilmoittamaan sen Sipoon näyttelyyn 17.4. Katsotaan kuinka honteloita tällä kertaa ollaan. Kakkuva on luvassa tänään, viralliset kuvat ja tiedot myös.

Lähdettiin poikien kanssa viettämään viikonloppua kotikotiin eli Savon sydämeen. Tänään on ollut mahtava aurinkoinen keli, joten suunnattiin isän ja poikien kanssa mökille ja jäälle ulkoilemaan. Pojat nauttii ja minun mieli lepää. Ohessa kuvapläjäys, tämän päivän teema Paavolla: kuinka pitkä voi koiran kieli olla?

Tästä lähdettiin

Väinö ja vinkumakkara: erottamaton yhdistelmä tätä nykyään!

Yllän nuolemaan vaikka korvani!

Ja toisenkin!

Voi jösses!

Viisas ilme..

Täysillä! "Mammalla on makkaraa taskussa"

Väiski ja vinkumakkara

Talvikalastusta ala Väi ja Paavo!

Kiitos!

Maahan!

TÄYSILLÄ!!!!

Ihmettelin tuossa yksi päivä, että mistä ihmeestä Väinö oli naarannut koko mahanalusensa täyteen takiaisia, no kyllähän niitä sitten löytyikin! Näin se vaan kevät ja sitä myötä kesä tulla porskuttaa, mitä ne tuulet tullessaan sitten tuo, katsotaan!

Aurinkoa päivään ja naatiskelkaa kevät kelistä!