Tänään oli vuorossa Vihdin tien varren tokoilut tmi Rähinässä. Olimme ainoat paikalla, joten tunti oli erittäin väsyttävä Väiskille. Nukahti lopputunnista ihan uupuneena lattialle ja venytteli vaan kun sanoin, että kotia pitäisi lähteä, hassu!

Aiheena tunnilla oli  peruuttaminen, takapään käyttö, liikkeestä maahan meno sekä perusasento. Peruuttaminen onnistuu jo jotenkuten, vetää vähän vinoon mutta askeltaa hyvin taakse päin. Takapään käyttöä harjoiteltiin nurkassa eli Väiski istui vasemmalla puolella perusasennossa seinää vasten. Ohjasin kädellä namun avulla alkuun kulkemaan mun ohi oikealle puolelle ja "pakotin" palaamaan peruuttamalla takaisin vasemmalle. Nurkka toimi tässä harjoituksessa stoppina eli Väiskin oli pakko peruutta lähtöpaikalle. Muutaman toiston jälkeen sain namun jättää kädestä pois. Liikkeestä maahan meno oli himppusen hidas, mutta meni kuitenkin heti maahan käskyn saatua. Perusasentoja harjoiteltiin paikallaan kääntyen, nämä Väiski hanskaa jo hyvin, tosin joskus jää haaveilemaan mun selän taakse . Treenit oli mukavat, saatiin höpötellä vähän niitä näitäkin koirista.

Sitten suunnattiin vielä Koirakoulu Tiltun tiloihin omiin treeneihin. Arvoin Väiskin ottamista mukaan, mutta näytti nukkuvan sen verran hyvin treenien välissä että päätin ottaa sen turistiksi mukaan. Pääasiassa treenasin siis Paavon kanssa.

Paven kanssa otettiin seuraamista, käännöksiä ja liikkeestä seisomista. Loppuun naksutettelin kontaktia kävellessä.