Pyörähdettiin aamutuimaan Väiskin kanssa Mäntäsälän kaikkien rotujen näyttelyssä. Kehä alkoi jo hyvissä ajoin klo 10, eikä matkakaan onneksi tällä kertaa ollut kovin pitkä. Nuorisoluokassa oli taasen vain kaksi osallistujaa, kilpakumppani oli Väiskiä n. 6 kk vanhempi ja huomattavasti kookkaampi ja karvaisempi. Ohessa arvostelu;

Kookas, selvän sukupuolileiman omaava uros, jolla kauniit ääriviivat. Pää riittävän pitkä, kuono-osa voisi olla hieman voimakkaampi. Pitkä suora kaula. Hyvä selkälinja. Sopusuhtaiset kulmaukset edessä ja takaa. Runko hieman kapea. Hyvät sivuliikkeet, takaa ahdas. Hyvä laatuinen turkki ja hyvä luonne. Tuomari Anita Maljanen.

Tuloksena EH ja NUK1. Vaikka kaveri oli tällä kertaa kookkaampi ja huomattavasti tuhdimmassa karvassa kun Herra Vemmelsääri, vetäisi Väiski oman luokansa 1 sijan. Tuomarin tullessa käsittelemään ensimmäistä kertaa Väiskiä kehän alussa, kommentoi hän V:tä hoikaksi pojaksi, mikä ei kuulemma häntä haittaa. Kerroin vain, että minkäs teet kun ei syö niin ei syö, vaikka mitä tarjoaisi. Tällä kertaa hoikkuus ei tuomaria liiemmin haitannut. Ensimmäistä kertaa näyttelyssä tuomari mittasi koirat. Tai siis ensimmäistä kertaa minun niissä käydessä. Väiskin korkeus on nyt siis virallisesti 68 cm. Paino rokotuksilla oli 32,6 kg eli pari kiloa on nyt kesän aikana saatu lisää, tosin missään se ei näy.

Loppuun kuvapläjäys.