Kävimme Väinön kanssa Lahden epävirallisessa pentunäyttelyssä. Olimme uroksen 7 - 9 kk neljäs. Ryhmässä oli neljä urosta.

Arvostelu oli seuraavanlainen;

Erittäin pahasti kehitysvaiheessa oleva urospentu. Pää saisi olla urosmaisempi. Hyvä ilme. Kaunis kaula. Hyvä ylälinja. Saisi olla paremmin kulmautunut edestä. Vielä kovin litteä runko. Kauniit, pitkät hyvin kulmautuneet takaraajat. Liikkeet vielä kovin pentumaiset. Miellyttävä luonne. Tuomarina Eeva Resko

Ei ollut yllätys ei. Kun näin luokan toiset urokset, meinasin kääntyä kannoillani ja lähteä kotiin. No ei vaineskaan . Toiset urokset olivat hyvin saman ikäisiä, mutta aivan järjettömän kokoisia verrattuna Väinöön. Niiden selät olivat tuplasti niin leveitä kun Väinön, lisäksi ne olivat jo ihan aikuisen näköisiä. No juu, kokemusta mentiin hakemaan ja sitä saatiin. Realitettiin nyt vain on se, että Väiski on aivan liian siro / kevyt pärjäämään kehässä, ainakaan vielä. Katsotaan sitten ensi vuonna uudestaan. Tosin, Jyväskylän näyttelyyn on jo ilmoittauduttu, että eiköhän sinne mennä, mutta odotukset eivät ole kovinkaan suuret. Tuskin kuukaudessa ihmeitä tapahtuu. Jeespox, mutta kaiken kaikkeaan hyvä reissu, Väinö seisoi hienosti ja ravasi kehässä oikein mallikkaasti. Tuomarin "käsittelyn" Väiski otti oikein hienosti, ensin meni ihan makarooniksi häntä vispaten ja huuliaan lipoen, mutta sitten ryhdistäytyi seisomaan taas. Muutenkin käyttäytyminen ihmis- ja koiravilinässä (näyttelyyn oli ilmoittautunut yli 670 koiraa ) oli oikein hyvää. Ensi kuussa jatketaan näyttelyiden osalta, loppuvuoden näyttelyt ovatkin sitten siinä.