Olimma sitten eilen illalla, kuumassa säässä, reenailemassa Janni Krögerin johdolla. Meidän radalta oli kaikki esteet nyysitty jonnekin, joten radan kasaamiseen meni enemmän aikaa kun laki olisi sallinut.. Noh, rata saatiin valmiiksi ja Sanna ja Wade aloitti. Rata oli 1. luokan rata, paljon hyppyjä ja vauhtia.

Ensimmäinen koetin kivi oli ensimmäisen aidan jälkeen rengas. Tässä kohtaa on myönnettävä, että harjoittelu on ehkä sen kohdalla jäänyt vähemmälle, mutta läpi mentiin hienosti kun aluksi otettiin yksittäisenä esteenä. Rata oli ihan haastava ja ohjaajalta loppui taas kunto kesken.. nooooooo eiköhän se tästä kesän aikana kohoa. Paavo oli hiukkasen keskittymiskyvytön, en tiedä johtuiko kuumuudesta vai mistä, mutta tuntui että käskyissä piti olla erityisen tarkka, että MIKÄÄN meni perille. Rata mentiin kahdesti kokonaisuudessaan.

Ongelmia tällä hetkellä tuottavat A-esteen alastulokontakti. Se TÄYTYY harjoitella varmemmaksi!! Yhtään jos olen lepsu ohjauksessa, saattaa Pave hypätä todella aikaseen pois esteeltä, toki eteenpäin mutta kontakti onnistuu juuri ja juuri. Namikipon kanssa tämän harjoittelu on hieman vaiketa, koska Paavo hyppäyttää takapään pois esteeltä jäädessään syömään namuja, joten kontaktin perusajatus ei mielestäni toteude täysin tällä tavalla treenattaessa. Täytyypä ottaa naksutin mukaan tämän treenamiseen ensi kerralla, katsotaan olisiki sillä positiivista vaikutusta ko. kontaktiin.

Lopuksi otettiin kujakepit, nyt saimme jo keskivälin kavennettu todella kapeaksi ja se meni oikein hienosti! Hieno äijä, kohta aletaan olemaan hyvällä mallilla myös keppien suhteen.

Sunnuntaina jatketaan harjoittelua, toivottavasti päästään tehotreeneihin taas Tiinan ja Sannan kanssa.