Eilen illalla kuvattiin meidän reenejä, ilta taisi jo olla pitkällä n. 21.00 päästiin vasta pihalle, kun olimma Paavon kanssa agiliidossa ja sitten käytiin trimmaamassa Nata.

Harjoittelimme siis seuraamista ja perusasentoon tulemista -sivulta kiepsauttaen viereen istumaan. Ohessa pari linkkiä eilisen reeneihin, videolta huomaa helposti omat virheet, joita mm. ovat liian myöhään naksauttaminen (käytin siis apuna naksua palkkauksessa). Tähän asiaan ohjaaja paneutuu seuraavien päivien aikana tarkemmin, jotta naksaus saataisiin oikea-aikaiseksi. (Hyi että miten oma ääni muuten kuulostaa pahalta videollaJalka suussa).

http://s279.photobucket.com/albums/kk130/Niinakkii/?action=view¤t=Reeni1.flv

http://s279.photobucket.com/albums/kk130/Niinakkii/?action=view¤t=Reeni2.flv

Sitten otimme vielä katsekontaktiharjoituksia. Väinö osaa jo ottaa katsekontaktin, mutta välillä hällä tuntuu olevan vähän kiire eikä malta "katsoa loppuun asti" vaan vilkaisee vähän sinne päin. Toki palkka tulee vasta oikeasta kontaktista. Tälläkin videolla ohjaaja on armottomasti myöhässä naksun kanssa.... ARGH!!! No mutta aina oppii jotakin uutta, tällä kertaa ohjaaja ravistaa itseään niskasta ja parantaa tapansa, mars Huuto.

http://s279.photobucket.com/albums/kk130/Niinakkii/?action=view¤t=Katsekontakti1.flv

Lopuksi, en voi kyllä olla kuin ylpeä pienestä punaisesta! Mahtavasti on oppi mennyt perille ja edistystä on tapahtunut huimasti. Väiski on kuitenkin vasta 10 viikkoinen ja opittu on jo paljon. Hurmaava pikkuinen.