Niin, Väiskin "metsässä haukkumis" -ongelma nostaa taas päätään ihan kivasti. On se jännä juttu, miten tästä haukkumisesta ei ole tietoakaan missään muualla kun tuolla metsässä. Voidaan kulkea vapaana ihan missä muualla tahansa, niin Väiski kulkee nätisti ja ottaa kontaktia, ei lähde ryntäilemään tai haukkumaan vastaantuleville tai kenellekään. Mutta autas, kun ollaan tuolla takametsässä.. hirmuinen louskutus ja karvojen nosto!! Minä luulen, että se oppi tuon tavan silloin talvella pimeään aikaan. Metsässä kaikki vastaan tulevat on haukuttava ja "peloteltava" pois tai jotain. Pikkusen olen edelleen ymmälläni tästä ongelmasta, kun tietäisi mistä se perin pohjin johtuu niin olisi helpompi lähteä korjaamaan, mutta kun tuota ongelmaa ei todellakaan esiinny muualla kun tuolla metsässä. Kai jos se olis mun puolustamista, niin se näkyis muuallakin? Täytyy laatia sotasuunnitelma, eiköhän tästä(kin) selvitä.

Meillä on hoidossa yksi hemaiseva neiti tällä hetkellä, naapurin Lempi, Lempi-Esteri tarkemmin. Ollaan ulkoiltu ja tokoiltu lähikentällä, on muuten aika kiva touhuta tokoiluja koiran kanssa, joka kisaa voittajaluokassa, ihan eri meininki tekemisessä. Tosin eihän me nyt ihan niitä oikeita juttuja voida tehdä, kun minä en osaa, mutta aika moni liike onnistuu myös minun ohjatessa.

Etsittiin taas makkaroita pellolta, kaikilla oli hurja vauhti päällä. Minä kävin tänään hemmottelemassa itseäni kasvohoidolla, joten varsinaiset aktivoinnit jäi aikas vähille. Lenkille ehdittiin ennen illan rientoja. Ohessa kuvapläjäys Lempasta, emäpöljästä ja tolloiivarista. Ai niin, se syy miksi kuvissa on AINA Väinö löytyy seuraavista;

Väiski on tällainen viehkeä rimpula, mutta kuvauksellinen juu, Paavo taas;

Muahhahahahhhahahhahahahah (Paavo ei siis ole YHTÄÄN kuvauksellinen)

Heheheheheehehehehehehehehehehehehe

Voi elämän kevät...

Lempi-Esteri

Ei näistä kyllä se "viisaus" ainakaan läpi paista , mutta pääasia on että nämä nelijalkaiset nauttivat elämästään ja saavat touhuta koiramaisia juttuja!