Paavon kanssa suunnattiin kohti Ojankoa. Voi jösses sentään, että on pimeää tätä nykyä... meillä ei pojat, eikä kyllä omistajakaan, näe päivän valoa muuta kun sisältä ikkunasta. Minä töistä ja pojat kotoa. Karmeeta..

Aiheena Pavella siis;

  • Kepit; edelleen ollaan 6 suoran kepin yhdistelmässä. Taas pari ensimmäistä yritystä ihan päin honkia, mutta kun spanielin päässä naksahti mentiin taasen oikein mallikkaasti. Epävarmuutta aluksi, mutta oikein nätti ja vauhdikas suoritus kun alkuun pääsi. Kepit vieläkin vähän kenollaan, mutta vähän pystyy jo suoristamaan.
  • Puomi, A-este ja kontaktit; apuna namukippo ja naksutin. Naksuttelin oikeat kohdat ja istumiset puomilla, A-esteellä istuminen jätetty harkitusti pois D-lonkkien vuoksi, alastulo on jo muutenkin tarpeeksi rankka pysähdyksen kanssa. Nätisti kulki puomin ja A-esteen, toki namikippo apuna, mutta tästä jatketaan. Vauhtia oli molemmilla esteillä kiitettävästi.
  • Kulmat putkeen; harjoiteltiin yksittäisenä ohjauksena putkelle eri kulmia eli esim. putken suu ei näy koiralle vaan koiruuden on osattava hakea se itsenäisesti. Varsin hyvin Pave etsi putken pään vaikka se oli sijoitettu pois päin meidän tulosuunnasta.  Loivennettiin välillä, toki vauhti ei kaikissa kulmissa ollut hirmuista mutta onnistuneet suoritukset saatiin jokaiselta kerralta.
  • Itsenäinen eteneminen 3 aidan ja putken yhdistelmällä; eteneminen on edelleen varmaa ja itsenäistä minun jäädessä taakse. Lukitsee putken selkeästi jo toiselta hyppyesteeltä. Vauhti erittäin hyvä!!!

Lopuksi otettiin vielä seuraamista ilman hihnaa kera käännösten ja paikkamakuu. Pave oli jo sen verran kuitti agitreeneistä, että ylimääräinen höseltäminen jäi kokonaan pois. Seuraaminen oli oikein mallikasta ja kontakti oli hyvä, käännöksissä taasen hidastin vähän mutta muuten vauhti oli kävellessä reipasta. Paikkamakuussa aika oli abouttiarallaa 1 ½ min ja minä hipsin kentän toiseen laitaan, näkysällä olin kyllä. Hyvin pysyi paikallaan, ei liikkunut tai noussut kertaakaan. Toistoja 2. Nämä kaksi liikettä ovat mielestäni jo ihan ok, Pave ei ottanut mitään häiriötä selän takana haukkuvista naapuriradan koirista tai muusta liikkeestä kentällä tai sen reunoilla. Sattuipa yksi pentukin karkaamaan juuri sopivasti, mutta ei saanut Pavea nousemaan. Ojanko on siitä ihan ok paikka, että siellä ainakin häiriötä saa jos tarvii.

Kotia vietäväksi lähti myös Salme Mujusen uusi Saalisviettikirja. Nyt kun olisi vielä aikaa sitä lukea, toki pakko oli jo vähän selailla kun autoon pääsi .