Väinöllä;

  • Maahanmeno + paikka; edistystä, pysyy paremmin maassa ja kestää palkkauksen hyvin välillä, nousee vasta istu -käskyllä perusasentoon HYVÄ!
  • Seuraaminen; edelleen omituista, pään roikottamista, mutta kontaktissa kyllä. Nyt tarvittaisiin jokin intoruiske ko. hommaan! Onko vielä epävarmuutta liikkeen suhteen? Voi olla!
  • Hyppy; aloitettiin hypyn harjoittelu. Este matalimmillaan + käsky (vienti) + palkkaus kun kääntyy takaisin ohjaajan päin. Pois tulo esteen sivulta, ei missään tapauksessä takaisin esteen yli! Väinöstä hauska este, hyppäsi jo itsenäisesti. Tässä käskynä hyppy + seiso.

Paavolla;

  • Maahanmeno + paikka + ohjaaja kiertää koiran sivuille ja taakse; pysyi hyvin maassa vaikka kiersin sivuille ja jopa hieman Paavon taakse. Palkkasin välillä. Meinaa välillä ennakoida istumista kun palaan viereen!!
  • Seuraaminen (pitkä) ja käännökset; seuraaminen hyvin intensitiivistä ja tarkaa, pysähtyi jokaisella kerralla kun liike loppui. Nappi suoritus! Käännökset oikealle ja vasemmalle tarkkoja ja oikeaan kohtaan, muutaman kerran korjasin asentoa.
  • Maahanmeno + paikka + ohjaaja piilossa; jäi hienosti, nousi kun toinen ohjaaja ohitti Paavon, käsky takaisin maahan ja paikka. Ihan hyvä suoritus ensimmäiseksi kerraksi.

Koirakoulu Kompassin Toko A ja B -kurssit on siis nyt ohi. Yleiskuva positiivinen! Sain juuri sen mitä olin hakenutkin, eli miten lähteä opettamaan asioita Väinölle. Paavon draivi ja osaaminen yllätti positiivisesti. Vielä jos hioisi liikkeitä oikein tarkkaan ja opettelisi hypyn, niin ensikesänä (?) voisi ilmoittautua ALO-kokeeseen Paavon kanssa. Katsotaan missä vaiheessa Väinö on sitten lähempänä.