Lauantaiaamuvirkkujen reenit Ojangossa kera Sanna, Wade ja Lotte. Ensin agiliidettiin Paavon kanssa.

Aiheen hyvin yksinkertainen ohjausharjoitus 5 aidalla. Takaa kiertoja ja valssauksia ihan olan takaa. Hienosti Pave liiti ja takaa kierrot sekä käännökset oli ainakin mun mielestä ihan tosi napakoita! Tästä on hyvä lähteä ensi viikon torstain Tehis Cupiin Ojankoon epävirallisiin agikisoihin siis. Katsotaan nyt mennäänkö kisaluokka vai mölli?! Kepit ei mene vielä ilman käsiohjausta, mutta toisaalta taas mitäs se haittaa jos ohjaa huolella. Katsotaan ensi viikolla. Lisäksi otettiin taas kontaktit puomilla, jotka onnistuvat jo tosin hyvin. Vielä on kuitenkii oltava erittäin tarkka, yhtään jos jättää ohjaamatta tarpeeksi alas niin loikkaa. Toistoja siis! Lisäksi treenittiin kepit. Kenttä oli siitä kohden vielä varsin märkä ja luminen, mutta hyvin meni.

Väiskin kanssa taasen tokoiltiin ja leikittiin kentällä. Menneen tiistain hskh:n tokojännityksen myötä himmailtiin myös kentällä. Jospa se siitä alkaisi rentoutumaan. Aiheena kuitenkin seuraavaa;

  • Seuraaminen; Otettiin lyhyttä pätkää, koska selvästi pidemmät pätkät ovat vielä epävarmoja ts. jää hyvin helposti himmailemaan. Täytyy vain muistaa itse, että ei yritä liikaa harpata kerralla, seuruuttamisen pituudessa siis. Otettiin myös käännökset ja vasemmalla käännökset alkavat luonnistua jo hienosti!!! Hartioiden kääntämisellä ennen jalkojeni kääntämistä on selvästi hyötyä Väiskille. Lähtee kääntymään jo, eikä siis törmätä! Täyskäännös ei vielä ole minusta siinä pisteessä, että vois sanoa sen olevan edes hyvä. Hiimailee jotenkin käännöksessä ts. jää jälkeen. Olen koittanut "kirittää" namulla tai lelulla, mutta ei vielä hoksaa. Lisää treeniä siis.
  • Ruutuun tutustuminen jatkuu. Otin alustan naksuttelulla ja aivan ruudun nauhojen ulkopuolelta saatiinkin kaksi onnistunutta alustan kosketusta. Palkkasin lelulla taakse.
  • Luoksepäästävyys; "tuomarina" Sanna. Kaksi kertaa nosti taasen persuksen ylös, mutta sitten taas saatiin hyvät kaksi suoritusta. Istui kun tatti, vielä kun saisi pitämään kontaktin koko ajan. Katsoo välillä minua ja lähestyvää/koskettavaa "tuomaria" eli kontakti ei pysy vielä.

Summa summarum; treenit oli kaikin puolin hyvät. Molemmat oli hyvällä vireellä mukana ja varsinkin Pave nauttiin agiliidosta tauon jälkeen taas. Ihana päivän alku muutenkin, aurinko paistoi ja oli lämmintä!!

Ja tänään alkoi siis kauko-ohjattavan sitruunapannan käyttö Pavella sekä myös Väiskillä ulkoiltaessa. Molemmat käytin erikseen ja molemmat toimi kun unelma.. se on jännä juttu miten varsinkin Paavo osaa oikeasti kaikki mahdolliset käskyt mitä sille on koskaan opetettu, kun panta on kaulassa. Muulloin se vain ei halua totella.. ja mitäs tämä kertoo meikäläisestä..?