Paavo vietti tänään päivän Sanna hellässä huomassa Malmin eläinklinikka Apexissa. Hymähdin tuossa juuri, että kyllä meillä oli tänään ensiluokkaista palvelua. Vein aamulla Paavon Sannan kyytiin, joka otti Paven päiväksi eläinlääkäriin. Aamusta ottivat kuvat ja putsailivat samalla hampi-irmelit. Iltapäivällä kävin hakemassa Paven tyttöjen luota kotiin. Iso kiitos Sannalle! Paavo on ehkä vielä vähän pihalla ja välillä piippaa, mutta muuten ok.

Lonkkakuvien tulos oli juuri sitä mitä osasin jo epäilläkin, tosin ajattelin että vain toinen olisi huonontunut, mutta kyllä ovat molemmat aivan yhtä romuna. Molemmissa lonkissa on voimakasta nivelrikkoa, niistä "puuttuu" kokonaan lonkkaluun kaula sekä lonkkaluun pää on kaikkea muuta kun pyöreä, suorastaan kulmikas. Sanna sanoi talttamaiseksi. Lonkkamaljan etuosaan on kasvattanut luupiikit, jotka nyt ilmeisesti kipuilevat ja tekevät kävelemisestä sellaista köpöttelyä. Sanna otti kuvat samalla myös selästä ja molemmista polvista, ne olivat terveet ja kaikinpuolin ok. Ohessa kuvat. Ensimmäinen on Paavon ja toinen on ihan vertailun vuoksi netistä löytämäni koiran A/A lonkat.

Eipä voi oikein mitään sanoa. Kyllähän minä tiesin, että D/D lonkkaisella riskinsä on, mutta puhtaasta (ei nivelrikkoa) 2 vuodessa romuksi, on aika kökkö juttu. Agilityn osalta lopetamme tähän. Kylläpä hienosti kruunattiinkin kisakausi ja -lopetus. Ei voi muuta sanoa, harmi.

Täytyy taas liitää..