Lähdettiin vielä koettamaan onnea Ojankoon, josko siellä vielä joku olisi treenailmassa. Vaikkakin minulla ja monella muulla ovikoodi kentälle onkin, sähkökaappiin ei päästä eli valoja ei saada päälle mikäli kentällä ei ole ohjaajaa. Epäillys paljastui todeksi esteiden osalta ja kenttä olikin "siivottu" talviteloilleen. Kahdella kentällä oli muutamia esteitä, nekin niitä huonokuntoisimpia. Myös kepit (joista kepit saa käännettyä vinoon) oli korjattu talvisuojaan, mikä harmitti aivan vietävästi!! Kujakepit on jätetty kentälle, täytynee sitten palata kujakeppien pariin, koska päästiin niin hyvään vauhtiin keppien kanssa, niin harmittaisi nyt "unohtaa" ne. Takapakkia tulisi niin että ropisee. Jotakin saatiin kuitenkin aikaiseksi. Onneksi sentään valot olivat päällä.

Neljän aidan yhdistelmällä aloitettiin, jossa otettiin vain ohjausharjoituksia. Yritin keskittyä omaan ohjaukseen nyt. Koetin ohjata suorassa, mutta piru vain huomasin että viimeistään esim. neljän ohjauksen (aidan) jälkeen taasen olin kumarassa.. Luulen, että se on vieläkin sitä varmistelua en luota Paavoon, että se osaisi mennä vaikka varsin hyvin tiedän että se osaa.. Luultavasti paljo paremmin kun minä. Pääasiassa otettiin kiertoja ja sylkkäriohjausta. Käännökset oli napakoita, eikä ne karanneet liian laajoiksi. Mukava huomata miten Paavo kuuntelee nykyään kentällä paremmin! Takaakierrot on parantuneet huimasti!! Pystyn helposti lähettämään Paavon kahdelle estelle ja Pave suorittaa takaakierron itsenäisesti. Hyvä!! Lisäksi otettiin puomin alastulokontaktia, taasen naksuteltiin ja namilautailtiin. Vauhdilla menee loppuun saakka, sama ongelma mikä aikaisemminkin on nostanut päätään on juurikin tuo vauhti. Eli juoksee aivan täysillä esteen loppuun ja TÖKS namukipolle ja perä lentää sivulle eli pois kontaktilta. Tämä este ja myös A-este ovat kyllä yksi murheen kryyni!!! Mitenkään päin ei ole hyvä!! Jos namukippo jätetään pois ja yritän käsiohjauksella ts. vedätän namulla alas asti, hypää mun käden yli ihan sama missä se on. Namukipon kanssa on toi ongelma.. ota tästä nyt selvää mitä pitäisi tehdä?? Äh. Pitää kysästä Tiinalta perjantaina, josko sillä olisi joku kikka kolmonen tai nelonenkin. Lopuksi otettiin seuraamista hihnassa ja ilman. Terästettynä muutamalla käännöksellä ja ihan varovaisella juoksulla. Käännöksiä täytyy vielä harjoitella paljon, tuppaa vähän jäämään jälkeen. Juoksu oli hidasta minun osalta, mutta Pave pysyi sitäkin paremmin mukana. Hyvä ensi yritys siis. Liikkeestä seisomista tehtiin myös muutaman kerran, pääsin taasen parin asekeleen päähän Paavon jäädessä paikoilleen.

Vettä tuli taasen, joten märkää porukkaa oltiin. Väiskihän oli minulla myös mukana. Väiskin kanssa otettiin kontaktin pitoa, kun viereisellä kentällä haukkui ja treenasi kasa koiria. Mielenkiintoa näytti olevan toisia koiria kohtaan, mutta muutaman kontaktin oton jälkeen pito pysyi hyvin. Otettiin myös seuraamisen liikkeelle lähtöä, minulla leuan alla pallo. Ihan muutama askel vain ja palkka. Tykkää tästä harjoituksesta ts. pallosta . Lopuksi kysäsin Pipsan (Lotten siskolikka) omistajalta josko haluaisi vähän juoksuttaa penskoja. Siitä se raparalli sitten lähti, oli penskoilla hauskaa ja kura vain lensi! Eipä ole Pipsa kauas vauhdissa Lottesta jäänyt, jotenkin samoja piirteitä oli havaittavissa .