No jos Väinö oli laiska lahna, löytyi Paavolta virtaa sitten siitäkin edestä. Sinkoili kun mikäkin pingispallo, kun oli sivulletulon aika... noh, kumpi lie sitten pahempaa; velttous ja laiskuus vai ääretön energia ja kaikki menevät vähän sinne päin?? Hahhah, monenlaiset ne on ongelmat juu.

Asiaan. Paavolla aiheena;

  • Sivulletulo perusasentoon; oikein mallikkaasti tuli vierelle, jää vinoon ylitsepursuavan energian takia kun ei millään ehtisi istua loppuun saakka / 5 toistoa, 3 sarjaa
  • Maahanmeno + paikka; nätisti tippui maahan ensimmäisestä käskystä, jäi hienosti ei valunut lonkalle. Kesti hyvin kaartamisen edessä sivuille, sekä poistumisen n. 1 m koiran taakse  / 3 toistoa
  • Seisominen + paikka; yllätti positiivisesti!! Harjoiteltiin vain seisomista ja paikalle jääntiä minun poistuessa eteen. EI MENNYT ISTUMAAN VAAN JÄI HIENOSTI SEISOMAAN!! Kesti palkkauksenkin seisaaltaan, mikä oli mielestäni huippuhieno suoritus! HYVÄ PAAVO. / 3 toistoa (sivuhuomio; on muuten Paavolla runko kunnossa, kun sitä sieltä edestä tiirailin sen seisoessa, timmi poika!)

Sitten lenkille. Vuorossa hihnalenkki, aivan tarkoituksella. Hakusessa ohitukset, koska Paavo thö puupäällä on toisinaan taipumusta siihen ärhentelyyn. Tosin omistaja oli sen verran tollo, ettei muistanut ottaa vesipulloa mukaan, mutta ajattelin, että olisihan se jo aika, että pelkkä kielto riittää. Ja riittikin se, tosin otin varuilta risun pätkä käteen, jos olis tarvinnut kuonolle napauttaa, mutta ei tarvinnut. Paljon nuuskuttelua Paavon osalta ja lenkki oli mieleinen.