Juu, lunta on siis tullut ihan riittämiin täällä pääkaupunkiseudulla. Varsin koomisen tilanteen sai aikaiseksi Väiski, 70 cm säkäkorkeudeltaan oleva Hujoppi. Lähdettiin eilen treenien jälkeen hallilta ajatuksena, että lenkkeillään kotia. Tuo penska on niin kova ollut pinkomaan pitkin golf kenttää viime päivinä, että oikaistaan pellon poikki kentälle ja sen kautta kotiin. Pelto osoittautuikin varsinaiseksi survivor -radaksi, meille molemmille. Laskin Väiskin heti tien ylityksen jälkeen vapaaksi, koska se ei yksinkertaisesti olisi edes päässyt takaisin tielle, vaikka olisi jostakin kumman syystä sinne päin kääntynyt. Ensin oli ylitettävänä tien ja pellon välinen oja. Tiesin suurin piirtein missä kohden se on, joten osasin ennakoida ja loikata mahdollisimman pitkälle yli. Mutta Väiski ei ollut näin viisas ja humpsahti suoraan ojaan.. hih. Sinne katosi herra Hujoppi, päälaki jäi vain näkyviin. Hetken siinä mietin, että pitääkö mennä apuun mutta hyvin punnersi itsensä sieltä ylös. Nauratti hetken, mutta ei pitkään. Pehmeää lunta oli parhaimmillaan minua reiteen saakka, joten töitä sai tehdä edetäkseen. Eipä aikaakaan kun Väiskin meno alkoi hyytymään, sekin joutui hyppimään jos minkälaisin gasellin loikin, että pääsi eteenpäin. Matkaa oli about 150 m, jonka aikana herra Hujoppi tippui vielä kahteen ojaan.. hihhih. Kuuma tuli ja herra Hujoppikin puki ylleen aikamoisen lumikuorrutuksen pellon ylityksen aikana, varsin koominen näky kun vihdoin ja viimein tielle päästiin. Kivaa oli, mutta jösses miten paljon tuota lunta on tullut!

Reenien aiheena oli seuraaminen, käännökset ja kaukokäskyt. Otettiin lämmittelynä kierron kautta stoppeja ja loppuun jäävistä seisominen. Seuraaminen on väljää, mistä en tykkää. Tähän pitäisi saada tiiviyttä, lyhyen matkan kestää mutta sitten alkaa seilaamaan. Tähän panostetaan nyt. Käännökset vasemmalle oli ok, vähän meinasi pakittaa liikaa. Oikealle pysyy hyvin mukana ja täyskäännös oli myös varsin napakka! Niistä pojot herra Veelle. Kaukokäskyissä nousut i-m-i oli tod napakat, tosin matka on ehkä metri, mutta jostain on lähdettävä. Jäävissä seisominen on ollut hidas, tähän otettiin takapalkka ja toimi hyvin. Täpäkkänä jää odottamaan vapautusta narupallolle, se on edelleen POP Väiskin mielestä. Iloinen treeni ja ihan mahti kakara, tykkään sen draivista tehdä. Tosin se tekee myös sen, että kun täysillä tehdään ei voi olla yhtä aikaa tarkkuutta pelissä. Vähitellen tähänkin aletaan kiinnittämään huomiota enemmän, pääasia että Väiskillä on kivaa treenata!

Pavetsu on ollut sairaslomalla takajalkansa takia. Viime viikonloppu oli 3 jalalla linkkausta ja apuun otettiin kipulääkkeet. Bye bye lauantain Treen tokostartti siis. Ei voi mitään. Parempi onni  ensi kerralla. Käpsytelty ollaan nyt ihan hissun kissun, tänä aamuna oli oikeastaan ensimmäinen kerta kun ei linkannut, joten vähitellen toivottavasti tästäkin selvitään. Ne lonkathan siellä taustalla kummittelevat.. sitten kun kosahtaa niiden osalta, niin se on menoa sitten..

Tänään viestittelemään Eevan ja G:n kanssa. Huisin kivaa!!

*muoks. linkkaus jatkuu, kipulääkettä on syönyt viime viikon tiistaista asti.. jalka kipeytyi kävelyn jälkeen ja taas mennään kolmella jalalla. Ei kai se auta muu kun mennä läpivalaisuun. Hitto! En edes uskalla ajatella jos vasen lonkka on nyt mennyt..