Vaikka tänään juhlistettiin Herra P:n syntskää, hoopoiltiin Väinön kanssa vähän tokoiluja. Tässä ollaan nyt:


Sitten kootut selitykset.

Seuraaminen: aika järkyttävää sinkoilua aika-ajoin. Lopun perusasento perseestä tai lähinnä paikka.. Hetkittäin oikein hyvä paikka ja kontakti. Pysyy mukana koko seuruuttamiskuvion, mikä on huima edistysaskel!! Posiitivista seuraamisessa oli, että kentällä n. 20 m päässä meistä leikki liuta lapsia, eikä Väiski ottanut suuremmin häiriötä ylimääräisestä hälinästä. Seuraamisessa jatketaan paremman paikan etsimistä ja tuon ylimääräisen poukkoilun poistamista, muuten olen tyytyväinen tämän hetkiseen.

Liikkeestä maahanmeno: ihan hyvä. Liikkeellelähtö hyvä ja kontakti hyvä. Voisi olla nopeampi maahanmeno, mutta tämän hetkiseen suoritukseen olen tyytyväinen. Oikein nätisti pysyy maassa, ei valu lonkalle tms.

Luoksetulo: tässä näkyy meidän tämän hetken ONGELMA, joka ei siis itse liikkeisiin liity mitenkään.. Väinö pisti peppuun ampiainen / paarma tuossa jonkin aikaa sitten. Kun alkoi hampaillaan haromaan pörriäistä pepusta pois, pisti pirulainen huuleen.. Nyt kaikki pörräävä aiheuttaa sätkyt peräpäähän päin.. sopii hyvin toko liikkeisiin vai mitä? Mm. paikka makuu sujuu erittäin hyvin peppua haroen U-mutkalla ollen.. Nähtäväksi jää, kuinka kauan tämä sätkyily jatkuu. No itse luoksetulo oli erittäin hyvä! Vauhdikas ja perusasentoon tulo suora ja hyvä. Täys kymppi!

Liikkeestä seisominen: ihan hyvä. Ehkä vähän himmailee ja jää seisomaan jotenkin epävarmasti. Ihan kun odottaisi, että milloin saikaan istua. Pysyy hyvin paikallaan ja odottaa sivu -käskyn oikein hienosti.

Hyppy: Vauhdikas ja hyvä. Yksi lauta korkeudesta puuttuu, voisi siis olla himpun korkeampi. Muuten erittäin hyvä!

Summa summarum: yleisestiottaen olen tämän hetkiseen tilanteeseen ihan tyytyväinen. Tarkkuutta liikkeisiin kaivataan ja ylimääräiset häröilyt pois, niin voilá syyskuun lopun koe on tervetullut. Viedota kun itse katson, niin huomaan, että ihan kiitettävästi on kaikenlaista häröilyä omassa kropassa.. Video on armoton. Tosin huomasin kyllä, että Väiskin perusasennoissa on vielä aikas paljon hiomista. Mutta tämä oli hyvä treenitasotarkastus. Nyt tiedetään mitä hiotaan ennen koetta! Erittäin tyytyväinen olen Väiskin työskentelymotivaatioon ja vireeseen noin kauttalinjan. Tästä on hyvä jatkaa!