Aloitettiin maanantaina HSKP:n kisaavien ryhmässä Paavon kanssa. Kiva että meidät hyväksyttiin kisaavien treeniporukkaan mukaan näin äkkiä. Pavelle häiriötreeni tekee nyt hyvää! Aikataulullisesti treeneihin ehtiminen tekee todella tiukkaa. Työt loppuu klo 16.00 ja treenit alkaa 16.30.. siinä välissä on ajettava Konalasta Vihdintietä pitkin ruuhkassa kotiin ja takaisin Konalaan ATD hallille. Mahtava aika.. No juu, alusta myöhästyttiin noin 5 min. Aloitettiin hypyllä.

Hyppy: kolme hyppyä, joista kaikki onnistui hyvin. Menin Paven viereen ja palkkasin seisomisesta, vierelle istuminen on varmasti kyllä muistissa, mutta en halua sen ennakoivan. Hypystä saatiin hyvää palautetta, jää hyvän matkan päähän ja tekee vauhdikkaan hypyn.

Ryhmässä seuraaminen ja jäävät: tehtiin siis kaikki yhtä aikaa. Seuraaminen oli hyvää, sen mitä peilistä näin, paikkakin oli hyvä. Kerran mentiin vähän turhan lähelle toista ja Paven kontakti tippui. Muuten hyvä. Häiriön allakin kontakti pysyy. Jäävät tehtiin myös ryhmä liikkeenä, ensin maahan. Palattiin koiran ohi taakse ja sivulle. Tein ihan pienen taakse menon, koska Paven kanssa tätä ei olla paljon vielä harjoiteltu. Pysyi hyvin, pää kääntyi mukana kuten pitikin. Liikkeestä maahan meno toimii edelleen! Sitten seisominen. Vähän hidas, peilistä vaklasin. Tarttee keskittyä stoppiin nyt! En mennyt Paven taakse, vaan suoraan sivulle ja odotin sen aikaa (Pave seisoen) että toiset palasivat koiriensa viereen. Hyvin pysyi seisomassa. Liike oli ok, tosin tuo pysähtymisen hitaus vielä haittaa vähän.

Paikkamakuu: vinkaisi perusasennossa pari kertaa ennen kun tuli käsky maahan. Otettiin siis koirakko kerrallaan maahan. Jättö ja hallin toiseen päähän. Osa ihmisista meni ulos ja osa jäi sisään. Pave ei piipannut, eikä tällä kertaa häntäkään juuri heilunut. Hännnän heilutusta aiheutti ihmisten palaaminen ovesta sisään. Pysyi täyden ajan hyvin! Tällä kertaa liike oli nappisuoritus!

Ruutu: otettiin lähetykset ruutuun. Ruutu oli aika keskellä hallia, joten häiriö oli todella suuri. Kävin läppäämässä alustaa kerran ja lähetys. Ampaisi täysillä, alustan kosketus ja kääntyminen minuun päin -> palkka! Oikein hyvä häiriön alla!

Summa summarum: kiireestä huolimatta erittäin hyvät treenit. Erityisesti paikkamakuuseen olen tyytyväinen. Osa porukasta otti vielä EVL:n ruutua, mutta me jätettiin väliin. Voisi tällä hetkellä aiheuttaa liikaa hämminkiä Pavelle jos kutsun sen makuusta sivulle, vaikkakin se olisi ruudussa. Positiivinen mieli jäi treeneistä!