Kyllä, vettä tuli kun esterin *erseestä. Olin aivan likomärkä, ei löytynyt vaatekappaletta päältä mistä ei olisi voinut vettä tiristää kun pois heitti. Kääk mikä keli, todettiin Sannan kanssa että hullun hommaa tämä on, mutta silti siellä vain rataa kasattiin! Ojangon agitreenit siis vuorossa Paavolla. Alkuun lämmiteltiin 4 aidan ja 2 putken yhdistelmällä, jossa aidat olivat keskellä ja putket U-muodossa päässä, esteet muodostivat suorakulmion. Otin etenemisharjoituksen, tarkoituksella että Paavo irtoaisi jo ensimmäiseltä aidalta itsenäiseen suoritukseen. Lähtökäsky ja Paavo eteni itsenäisesti aina putkelle saakka. Itse jäin ensimmäisen aidan kohdalle ja hienosti Paavo haki seuraavan aidan ja sukelsi putkeen oikein vauhdilla. Lämmittelyä jatkettiin vielä harjoittelemalla keinua yksittäisenä esteenä, hyvin alkaa olemaan vauhtia tällä esteellä, ei enää jää hiipimään keskivaiheille keinun laskeutuessa.

Sitten tuli radan vuoro, Jannin ohjeistuksella rakennettu rata oli aika pitkä. Meillä tökkäsi heti alkuun.. Paavon mielestä renkaan voi hypätä läpi mistä vain, ainakin muualta kun pitäisi.. Rengashan on ollut keinun ohella yksi vielä epävarmoista esteistä ja tässä se taas nähtiin. Oikea suoritus piti varmistaa muutamalla yksittäisellä harjoituksella, eli läpimenoja vain renkaasta. Tämän jälkeen radan alku alkoi onnistua niin kuin piti, mutta... ohjaaja oli sitten tästä eteen päin aivan täysi käsi. En saanut edes ohjauskäskyjä suustani ulos!! Mongertelin mitä sattui ja Paavohan teki työtä käskettyä.. Rata meni ihan päin honkia!! Muutama hyvä käännös, mutta siinäpä ne minun aikaansaannokset sitten olikin. Paavo meni radan hyvin, niin kuin ohjasin, mutta ohjasin väärin. Taisin olla vähän lukossa tai tukossa, kuka tietää?!?

Viimeiseksi otettiin kepit. Taas alussa oli Paavolla vahän vaikeata hahmottaa, mutta saatiin kolme onnistunutta pujottelua ja siihen oli hyvä lopettaa. Keppejä ei juurikaa saatu suoremmaksi edelliseltä kerralta, mutta suoritus itsessään oli varma ja haki kepit nätisti. Niin ja ei otettu näyttelytreenejä Sannan kanssa, en edes ehtinyt / tohtinut kysyä tällä ilmalla. Toisekseen Wadella taisi olla tassussa pipi, toivottavasti parenee pian! Niin ja tsemppiä Sannalle ja Wadelle sprinkkujen agimestaruuskisoihin sunnuntaina, täällä pidetään peukkuja ja tassuja pystyssä!

Mitä tapahtuu, kun laitetaa likomärkä koira ja omistaja autoon?  Yäks...