No niin, nyt on kisat korkattu ja eipä se nyt niin kamalaa ollutkaan, kun etukäteen arvelin. Blogi hiljaisuuskin on osittain johtunut tästä, kun ollaan korjailtu motivaatio-ongelmaa oikein urakalla tässä ennen kisoja. Tai no enemmän ehkä mun ja Paven välistä suhdetta, kun se taasen otti takapakkia tuossa parisen viikkoa sitten. Mutta tässäpä tulokset;

Springerspanielit Ry:n järjetämä tokokoe, Munkkivuoren Koneen kentällä 16.6, tuomari Hannele Pörsti

  • Luoksepäästävyys 10. Ei varsinaisesti noussut, mutta kurotti haistamaan tuomaria.
  • Paikalla makaaminen 8. Nousi istumaan mun palatessa vierelle. Ärsytti, koska treeneissä en koskaan nosta sitä perusasentoon.. joten olisi pitänyt osata! Paikkamakuu oli muuten oikein hyvä, asento pysyi eikä valunut lonkalle tms. Pysyi terhakkana koko ajan. Rivissä yksi koira liikehti, mutta ei haitannut Pavea. Mun mennessä takaisin, alkoi häntä vispaamaan hurjana joten tästä jo tiesin, että loppua ei tule pysymään maassa. Oli intopiukkana!
  • Seuraaminen kytkettynä 7 ½. Haaveilu viimeisessä täyskäännöksessä. Muuten ihan ok.
  • Seuraaminen vapaana 7 ½. Sama haaveilu tässäkin. Mielestäni kuitenkin suorituksena parempi.
  • Maahanmeno seuraamisen yhteydessä 10. Napakymppi!! Tämä onkin ollut meidän vahvin liike.
  • Luoksetulo 8. Lähti viiveellä käskystä eli istui vielä hetken ja sitten ampaisi vierelle. Muuten oikein vauhdikas luoksetulo.
  • Seisominen seuraamisen yhteydessä 0. Meni maahan.. Tiina sanoi jälkikäteen, että käskyn kuultuaan Pave oli painunu maahan mutta liikehtinyt takapäätä ylös, ihan kun olisi tajunnut että tämä ei kyllä nyt menny oikein.
  • Estehyppy 0. Ei hypännyt edes toisella käskyllä.. Tuomari antoi kuitenkin ottaa suorituksen uudestaan ja sitten homma toimi.
  • Kokonaisvaikutus 8.

Tulos ALO3 pistein 131. Olen ihan tyytyväinen tulokseen. En odottanut kisoilta mitään ja yllätyinkin iloisesti Paven toiminnasta kentällä. Korjattavaa toki on paljon ja ilman noita kahta 0 olisi tulos ollut jo huomattavasti parempi. No tietää nyt ainakin mitkä liikkeet eivät toimi pienoisen jännityksen alla. Yllätyin kuitenkin itsekin miten vähän minua loppupelissä jännitti. Se ehkä hävisi siinä paikkamakuun aikana ja oman suorituksen aikana olin jo rennompi. Motivaatiotreenejä jatketaan ja seuraavat kisat taidetaan kisata sitten Lahdessa, ehkäpä me sinne sitten Eeva uskaltaudutaan  Toki tavoitte on siellä 1 tuloksissa, mutta katsotaan miten seuraavissa kisoissa käy. Treeniä treeniä!!