Nurmikartanon väki on lomaillut kuluneen viikon Itä-Suomessa kesämökkeillen ja auringosta nautiskellen. Pojat on uineet kovasti mökillä ja oikeastaan on vain leikitty ja pidetty hauskaa! Nyt viikonlopuksi pojat jäävät minun äidin hellään hoivaan, minun suunnatessa ystäväni Elinan mökille "tyttöjen viikonloppua" viettämään. Luvassa hyvää ruokaa, juomaa ja tietysti seuraa!

Aurinkoista syksyn alkua toivottaa poijjat!

Pojat odottamassa Antin paluuta venereissulta!

Herra V thö laivan kapteeni

 

Luoksepäästävyys

Seuraamista

Ihan vähän jos ääneen uskallan sanoa.. parempaan suuntaan ollaan menossa Väiskin pörriäspelon kanssa. Viime viikon lauantai ja sunnuntai olivat kaikkein pahimmat.. Väinön kanssa oltiin Jyväskylässä pentupäivillä, mitään ei tehty, seurattiin vain sivusta muitten touhuilua ja annoin Väiskin leikkiä siskonsa kanssa sitten kun saavuttiin Tupaswillaan. Väinö oli lauantai päivänä todella huonona, se nyki ja makasi vain maassa, kuola valui ja se oli ihan seis.. minä olin ihan varma, että tästä ei enää kyllä koiraa tule!! Olin lievästi sanottuna huolissani.. Päivän edetessä Väiski kuitenkin rauhoittui ja pystyi selkeästi nauttimaan siskonsa Kirin seurasta ja muiden koirien touhujen seuraamisesta. Jyväskylästä suunnattiin suoraan meidän kesämökille ja sunnuntai päivä menikin Väinöltä uidessa. Peräpää ei jäänyt hetkeksikään rauhaan, vain uidessa pystyi keskittymään johonkin muuhun.

Vähitellen, päivä päivältä peräpään kyttäys on nyt jäänyt vähemmälle. Ollaan pystytty tekemään vähän tokoiluja ja alustan koskettelua. Leikkiminen narupalloilla on myös vähitellen taas alkanut sytyttää! Vähän uskallan toivoa, että tästä selvitään.. vielä varmasti on paljon tehtävää, mutta suunta on jo oikea.