Tänään lompsittiin suoraan töiden jälkeen koulun jalkapallokentälle treenaamaan. Olotila ei ollut minulla paras, koska oli ärsyttävä päivä takana, mikä nyt ei ainakaan paranna herra P:n ja V:n suorituksia.. Ensin oli vuorossa Paavo, mutta sen kanssa ei yksinkertaisesti voinut tehdä mitään!! Näki Lempan (en tiedä johtuiko siitä vai mistä) niin alkoi hirmuinen vinkuminen ja sähellys. Mikään ei kaaliin uponnut, joten P takaisin kiinni maalin tolppaan ja Väiskin vuoro.

Väiski:

  • Luoksetulo; 2 kpl oikein vauhdikkaita luoksetuloja täydestä matkasta. Perusasentoon ns. heittäytyi eli jo vähän ennen alkoi kääntämään takapäätään sivulle ja leiskautti vähän niinko ilmassa perän just oikeeseen kohtaan. Liekö tässä mitään ongelmaa? Vauhtia sillä ainakin oli!
  • Seuraaminen; 2 n. 10 askeleen oikein hyvä seuruutusta ja palkka, välillä muutama 3 - 5 asekeleen seuruutus. Käännökset oikealle ja vasemmalle otettiin muutaman askeleen ryppäissä. Täyskäännökseen vielä tarvitaan toistoja.
  • Hyppy; Hypystä teki haastavan kova tuuli. Ei meinannu este pysyä pystyssä! Hyppy oli vauhdikas ja jäi hienosti seisomaan toiselle puolelle. Tässä Väiskillä mielestäni parempi paikka kun Pavella, jää nimittäin n. reilun metrin päähän esteestä.

Väiski toimi hyvin, omassa viretilassa olisi ollut parantamisen varaa. Pitäisi opetella kääntämään ärsytysnappia on - off asentoon treenien ajaksi..

Pave:

  • Luoksetulo; Paven vauhti on aika paljon hitaampi kun Väiskin vaikka palkka oli tällä kertaa enemmän kun mieluinen, damin päälle laitettu kanin nahka. Tuli kuitenkin hyvin ravilla ja suoraan perusasentoon. Näitä kaksi toistoa joista molemmat olivat erittäin hyvä suorituksia. 
  • Seuraaminen: Hyvin lyhyissä pätkissä, koska herran hermot ei tuntunu riittävän tänään mihinkään pitkäjänteiseen.... Hyvä perusasento ja kontakti. 
  • Hyppy: Vauhdikas hyppy, mutta seisominen tulee hyvin lähelle estettä.. seisoo kuitenkin hyvin ja suorassa. Kestää hyvin vierelle menon ja vapautuksen seisaaltaan. 

Paavolla treenit oli vähän niin ja näin... en tiedä johtuiko omasta ärsyyntymisestä vai mistä sen ihme touhotus! Vinkumista ja pyörimistä. En kyllä tiedä miten minä sen kanssa ikinä kisoihin voin mennä kun se on noin tuulella käyvä.. 

Kuvat kotiläppäriltä on siis pelastettu.. onneksi! Nyt on ulkoinen kiintolevy, jonne kuvat sai naapurin "ihmemies" siirrettyä. Viikonloppuna menen kotikotiin ja ajattelin munklata videot ja eilen räpsimät kuvat, josko niistä saisi jotakin tännekin. Tänään meillä on Paavon kanssa HSKH:n agiryhmän koetunti. Eli tämä kesäkausi treenataankin aivan uudessa ryhmässä, uuden kouluttajan opeilla. Toivotaan vain, että koetunti menee hyvin, eikä mitään katastrofaalista pääse käymään..