Perjantain tokoilut HSKP:n riveissä:

Paikkamakuu; täysin päin *ersettä. Maassa oli Väiskin mielestä kaikkea kivaa haisteltavaa, ei niinkään ollut vierustovereista kiinnostuntu eikä kyllä minustakaan. Haisteli maata ja valui (kylläkin maata pitkin) n. metrin verran suuntaan X. Ihan pöhkö. Välipalkkauksella toisella yrittämällä sain sen pysymään asiassa. Jännä miten eri tavalla tämä liike aina menee, onko se sitten niin tylsää vain maata paikallaan vai mitä se oikein sekoilee?

Seuraaminen + käännökset (vas-oik); seuraaminen ok, otin välillä vauhdista suoraan ja välillä perusasennosta (niillä kerroilla kun ohjaaja käskytti liikkeelle + käännökset). Käännöksessä oikealle jää hintsusti jälkeen, tähän lisä treeniä. Vasemmalle käännös ei toimi, Väiski hämmentyy ja jää paikoilleen tms. yhtä järkevää. Tähän siis lisä treeniä. Naksuttelin kotona aikaisemmin tuota seuraamista ts. kontaktia ja se nähtävästi on auttanut kontaktiin, ainakin mun mielestä.

Hyppy; Nyt saatiin noottia namualustan käytöstä. Namualustalla menee todella nätisti esteen yli ja jää seisomaan seiso-käskyllä suoraan esteen toiselle puolelle. En ollut yllättynyt tuosta kommentista ja sitä lähdetään nyt työstämään. Koettiin muutaman kerran ilman ja menihän se Väiski, liike on ilmeisesti sen mielestä kiva tai ainakin patukka palkkana .

Tällä kertaa Väiski oli hieman haahuileva reeneissä. Voipi olla, että minun pienoinen väsymys vaikutti asiaan, koska olen hieman kärtty kun väsyttää. En ollut pariin yöhön saanut kunnolla nukuttua ja perjantaina illalla puoli ysin aikaan alkoi simmuja jo painaa. Muuten ihan ok reenit. Kotiläksynä käännökset ja hyppy.

Tänään on Väiski 10 kk. Tästä kuvat ja mitat tulossa jahka tuo ukkokulta ehtii meitä filmaamaan.